Idag har jag hunnit med en hel del, tycker jag i alla fall. Dagen började väl som vanligt, vi såg början på en film på engelskan för en gångs skull, det brukar annars inte vara en av de roligaste lektionerna. Efter det hade vi slöjd, precis som vanligt på onsdagar, inget speciellt med det. Sista lektionen innan lunch var fysik, vilket var ganska kul, och idag fick vi träffa vår nya fysiklärare. Men den bästa lektionen var So på eftermiddagen.

Då fick vi också titta på en film, eller första delen av en serie som går på tv de närmaste dagarna. En film som jag faktiskt tyckte var bra. Den heter Weissensee, utspelar sig i östtyskland i slutet på 1940-talet. Tyskt tal med svensk text. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara handlingen utan att avslöja för mycket för de som eventuellt vill se den, så ni kanske helt enkelt själva får gå in på svtplay.se och läsa om ni vill veta mer 😛
Som jag sa fick vi se första avsnittet i skolan, sen gick jag hem till en klasskompis och tittade på andra avsnittet efter skolan. Tredje avsnittet gick 19.00 ikväll, det missade jag och får se på svtplay… Resterande avsnitt går imorgon torsdag, fredag, och söndag kväll kl. 19.00. Tror jag, jag är inte helt säker på tiderna.

Idag följde jag också med en kompis på innebandyträning, fick vara med och spela lite på träningen och det var ganska kul. Kanske inte något jag själv skulle vilja börja med, men kanske kanske, och det är kul att få prova på någonting nytt.

Dessutom sitter pappa i bilen 2 timmar härifrån nu, och det är redan mitt i natten. Varför? Han är och hämtar vår nya bil! Jag har inte ens sett den, men den är ganska gammal. Vi har inga nya bilar, den äldsta är från 1968 och är riktigt fin.

Har inga nyheter från odlingsrummet ännu, men det hade jag inte räknat med. Men om ett par dagar kanske det sticker upp några små groddar. 😀

Jag hoppas att jag inte skriver så mycket att det blir långtråkigt att läsa, i så fall får ni gärna säga till. Vi hörs!

Annonser