God jul och Gott nytt år! Jag hoppas att ni har haft det bra och att det kommande året blir lika bra! I år blev det inga bilder från varken jul eller nyår, tyvärr, men det blev helt enkelt inte av att fota något på jul och på nyårsafton… Ja, då hade jag helt enkelt inte kameran med ut. Vi brukar annars sitta och titta ut genom vårt stora fönster, det är verkligen STORT, men i år gick vi ut och gav kaninerna lite godis (torkade växter) strax före tolvslaget och stannade ute ett tag. Vi hade fler fyrverkerier hos oss än förra året, men inte på långa vägar lika mycket som det varit vissa tidigare år. Fast vi sköt inte upp några själva. Det brukar vi inte göra, nu minns jag inte om det var förra eller förrförra året vi faktiskt hade egna raketer och sköt upp, men det är inte något vi gör ofta. Jag nöjer mig med att titta på alla andras.

För att sammanfatta det gångna årets bloggande: jag har varit väldigt inaktiv, åtminstone andra halvan av året. Vad det beror på vet jag inte, jag har väl inte haft ork eller lust att blogga helt enkelt. I år ska jag försöka blogga lite mer, om jag lyckas vet jag dock inte. Har ju en del andra bloggar med, och de har varit ännu mer inaktiva än den här, men jag har inget att säga.

Jag har ju inte spelat MSP så mycket på sista tiden heller, dels har jag andra spel som jag också fastnat för, och dels så har jag inte haft så mycket tid. Och så kanske det beror lite på att jag börjat tröttna alltmer på stämningen på MSP… Är det bara jag som märker skillnad på hur det var för två år sedan och hur det är nu? Har skrivit en del om det tidigare och orkar inte dra upp saken igen, men någon måste väl ändå förstå vad jag menar?

Tänkte tillägga att en av anledningarna till att ni inte sett mig så mycket på MSP på senaste tiden är att jag ägnar mycket av tiden vid datorn till att spela Star Stable Online, ett så kallat ”MMORPG” ( Massive Multiplayer Role Playing Game ) där man spelar tillsammans med andra personer, man får göra sin egen avatar precis som på MSP men man går omkring i själva spelvärlden, och det mest väsentliga: man har en eller flera egna hästar! För mig, som drömt om att börja rida i halva mitt liv, är det ett väldigt roligt spel med mycket att göra. Dessutom tycker jag att grafiken är bra, jag tycker att alla miljöer i spelet är väldigt fint gjorda.

Nu har jag suttit och tittat på Så ska det låta på teven, efter det blev det finalen i Junior-VM i ishockey. Tycker nog att Sverige var väldigt bra, även om vi fick nöja oss med en silvermedalj och Finland vann guld. De kämpade på bra i alla fall. Och nu ska jag väl fortsätta att titta på tv en stund innan jag kryper i säng, fast på SVTplay, avsnitt 2 av trädgårdsprogrammet Den njutbara trädgården. Det är mest mamma som är intresserad men även jag kan tycka att det är lite intressant med växter och sånt. 😛

Det blev ett längre inlägg än vanligt nu, kanske för att kompensera lite för alla dagar då jag inte skrivit något alls 😉
Vi hörs, ha det bra!

Annonser