Välkomna till min nya blogg! Just nu kommer det kanske vara lite rörigt här, eftersom jag nyss skapat bloggen, och fortfarande har en hel del inställningar och liknande att ändra på. Här kommer jag sedan skriva om allt möjligt som har med MSP att göra, och kanske lite annat som jag har för mig på fritiden.
Jag hoppas även att ni som läser ska tycka om bloggen lika mycket som jag gör. Senare kommer det komma upp olika tävlingar och liknande, så håll utkik! Jag hoppas att ni har haft en bra påsk, och gjort saker som ni gillar. Själv var jag hos min mormor och morfar med hela släkten. Nej, nu börjar jag snacka om allt möjligt här, så nu tycker jag att vi återvänder till det som vi skulle prata om, eller kanske inte prata, men skriva om, alltså bloggen.

Som ni kanske ser nu så gillar jag att skriva, och en del inlägg kan nog bli väldigt långa har jag en känsla av. Så om ni vill ha en blogg med mycket bilder och lite text så är det här fel ställe. Fast självklart kommer jag lägga upp bilder också, men inte bara bilder. Förutom tävlingarna som jag nämnde förut, så kommer jag lägga upp tips på hur man gör saker som kanske inte är helt självklart hur man gör dem, eller saker som många frågar om på MSP. Jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg! 🙂

Annonser